CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

A APĂRUT REVISTA
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Regatul Cuvântului, este publicaţie lunară de cultură universală editată sub egida Ligii Scriitorilor Români în parteneriat cu MTTLC, Universitatea Bucureşti. A fost fondată de poetul N.N.Negulescu, laureat al distincţiei Virtutea literară acordată de L.S.R.

În numărul 4 / februarie 2012 vă veţi reîntâlni cu autorii dumneavoastră preferaţi şi veţi avea plăcerea să descoperiţi texte deosebite – proză, poezie, recenzie, cronică literară şi teatrală, religie, filozofie şi nu numai - caracterizate prin bogăţia de idei şi prin calitatea lor literară, aşternute într-o formă grafică elegantă de natură a relaxa cititorul.

În numele Colectivului de Redacţie, cu avizul Directorului Revistei Regatul Cuvântului, exprim cele mai sincere mulţumiri şi felicitări redactorilor, redactorilor asociaţi, tuturor colaboratorilor din ţară şi din străinătate, autorilor materialelor de orice fel apărute în paginile revistei, redactorului principal tehnoredactare şi realizatorului copertei!

În acelaşi timp, cerem scuze acelor autori ale căror materiale, primite la redacţie, nu se regăsesc în paginile revistei. Singurul motiv este acela că nu am avut spaţiul necesar înserării tuturor în acest număr! Am fost deosebit de aglomeraţi după apariţia revistei cu nr. 1 de la sfârşitul anului trecut. Singura soluţie, de natură a elimina nemulţumiri ori o atmosferă necorespunzătoare, a fost aceea de a decide publicarea în ordinea sosirii la redacţie a materialelor. Vă asigurăm că facem eforturi deosebite să cuprindem cât mai multe, apreciindu-le calitatea literară, dar este obligatoriu să le eşalonăm în timp. Vor apărea, eşalonat, în numerele viitoare. De altfel, este foarte simplu, observaţi că acest număr al revistei cuprinde nu mai puţin de 218 pagini! Având convingerea că înţelegeţi această situaţie, din nou, vă mulţumim şi vă dorim sănătate şi inspiraţie deplină!

Actualilor şi viitorilor colaboratori le reamintim că:
- Responsabilitatea asupra conţinutului materialelor publicate revine autorilor.
- Creaţiile literare se transmit DIRECT la sediul Redacţiei, pe adresa: regatul_cuvantului@yahoo.com
- Toate materialele se păstrează la sediul Redacţiei. Nu se returnează materialele necorespunzătoare.
- Toate materialele să fie expediate în document WORD / Times New Roman / 12, cu diacritice şi corectate.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

Colectivul de redacţie al revistei Regatul Cuvântului vă doreşte
Lectură plăcută!
Director/redactor-şef: N. N. Negulescu
http://liga-scriitorilor-romani.com/
http://regatul-cuvantului.toposystem.ro/.
 Secretar directorat,

Marian Malciu,
 

 

 
 

Referinţă Bibliografică:
A APĂRUT REVISTA REGATUL CUVÂNTULUI NR. 4 / Marian Malciu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 421, Anul II, 25 februarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Marian Malciu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marian Malciu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!