CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Veronica Ivanov         Ediţia nr. 2356 din 13 iunie 2017        Toate Articolele Autorului

Verionica IVANOV - MIHAELA NICA, ATAŞATUL ROMÂN PENTRU PROBLEME DE MUNCĂ, SE AFLĂ ÎN CIPRU
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CP: Ataşatul pentru Probleme de Muncă, doamna Mihaela Nica se află în Cipru, între 12-16 iunie 2017  
 
În seara de 12 iunie a avut loc o întâlnire cu românii din Cipru la Sindicatul SEK din Nicosia, unde s-a vorbit despre legislaţia din Cipru, legislaţie care nu prevede obligativitatea unui contract de muncă şi nici existenţa unui salariu minim pe economie.  
 
Au fost abordate şi probleme legate de pensie. Pentru a obţine pensia la limita de vârsta trebuie să existe o perioadă minimă de 15 ani de cotizare. Dacă aţi lucrat peste un an de zile într-un stat membru UE veţi primi pensie de la acel stat. La vârsta de pensionare trebuie să vă duceţi la Casa de Pensii, iar acolo veţi completa formularul E200 şi toată procedura se va face prin intermediul acestui formular European.  
 
S-a mai discutat despre problematica muncii la negru (există o nouă legislaţie care prevede amenzi de peste 3500 euro), despre dreptul la şomaj şi posibilitatea transferării acestuia în ţară (doar 3 luni de zile), despre carnetul de sănătate...  
 
Pentru cei care doresc să intre în contact cu dna. Mihalea Nica îi pot scrie la adresa de e-mail:  
 
Referinţă Bibliografică:
Verionica IVANOV - MIHAELA NICA, ATAŞATUL ROMÂN PENTRU PROBLEME DE MUNCĂ, SE AFLĂ ÎN CIPRU / Veronica Ivanov : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2356, Anul VII, 13 iunie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Veronica Ivanov : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Veronica Ivanov
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!