CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Carti >  
Autor: Cristea Aurora         Ediţia nr. 1986 din 08 iunie 2016        Toate Articolele Autorului

Bookfest 2016
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
Duminică 5 iunie 2016, o zi specială pentru ziarul și editura Națiunea ai căror co-patroni, Cezar Adonis Mihalache și Romeo Tarhon, reușesc, așa cum ne-au obișnuit în fiecare an de la apariția editurii domniilor lor pe piața de carte românească, să surprindă cititorii cu nouă noi volume de autor: „Copiii noștri în închisorile lor! (furați de Barnervernet)” – George Alexander; „Jos gheara de pe țara mea!” (manifest pentru națiune) – Cezar Adonis Mihalache; „Alte povestiri” – Cristea Aurora; „Când pasărea Phoenix mă cheamă…” (poezie) – Nicolae Danciu; „Amor în cheia sol” – Emilian Onciuc; „Între mama și Dumnezeu” (poezie) – Iulia Herbil; „Lebăda neagră” (poezie) – Iulia Herbil; „Zădărnicia unui mers pe sârmă” (roman) – Amalia Năcrin; „Năvalnicul – legende, povești, cugetări, fabule” (poezie) – Romeo Tarhon, precum și cu al treilea volum al seriei „Lirycs et prosa” – antologie contemporană de literatură cu un număr remarcabil de co-autori care au conferit calitate conținutului cărții.  
 
Notă - pentru a achiziţiona cartea, accesaţi link-ul Librăriei Atlas - aici.  
  
 
Referinţă Bibliografică:
Bookfest 2016 / Cristea Aurora : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1986, Anul VI, 08 iunie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Cristea Aurora : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cristea Aurora
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!