CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  

COMUNICAT din partea președintelui U.Z.P.R. DORU DINU GLĂVAN
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
COMUNICAT 
  
În ziua de 21 septembrie 2017 s-au prezentat la Judecătoria sectorului 1 București reprezentanții grupului care au încercat acapararea conducerii U.Z.P.R. Aceștia solicitau înscrierea în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor a mențiunilor puse în scenă de ei prin falsa adunare generală din 2 septembrie a.c., respectiv a pretinșilor nou aleși în funcții de conducere. 
  
Informată despre nelegalitatea așa-zisei adunări generale din 2 septembrie și ținerea Adunării Generale statutare din 8 septembrie, instanța de judecată nu a acceptat înscrierea mențiunilor solicitate de „puciști”, fixând un termen ulterior de judecată pentru a se lua act de hotărârile Adunării Generale statutare din 8 septembrie a.c. 
  
Această măsură a instanței, coroborată cu hotărârea prin care a fost suspendată decizia aberantă de excludere a lui Doru Dinu Glăvan din U.Z.P.R., coroborată și cu judecarea iminentă a dosarului de anulare a hotărârilor fostului consiliu director, conturează finalul lamentabil al încercării de scindare a U.Z.P.R. și de acaparare a conducerii și patrimoniului Uniunii. 
  
Aspectul că aventurierii care au înscenat tulburările din vară încă ocupă sediul U.Z.P.R. din București, Bd. Magheru, nu are nicio semnificație juridică. Este expresia atitudinii cumpătate a conducerii stabilite de Adunarea Generală statutară din 8 septembrie, care evită expunerea suplimentară a Uniunii și a imaginii sale scandalului public. După parcurgerea tuturor procedurilor prevăzute de lege, răspunderea, atât civilă, cât și penală, a promotorilor sciziunii, abuzului de drept și tacticii faptului împlinit impus cu forța nu va întârzia să fie solicitată. 
  
PREȘEDINTE U.Z.P.R. 
  
DORU DINU GLĂVAN 
  
Referinţă Bibliografică:
COMUNICAT din partea președintelui U.Z.P.R. DORU DINU GLĂVAN / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2462, Anul VII, 27 septembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!