CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

TOP AUDIENȚĂ
PROZĂ

TOP AUDIENȚĂ
SĂPTĂMÂNALĂ
PROZĂ


Acasa > Impact > Relatare >  ÎNCHIDEM ŞI DESCHIDEM UŞI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Închidem şi deschidem uşi... viaţa este un drum continuu printre camerele universului. Fiecare zi este un pas în faţă, un pas către ceva nou, pe care îl putem construi aşa cum dorim noi. Zâmbeşte, dragul meu prieten, şi încearcă să creezi armonia perfectă. Totul este în noi. În fiecare zi putem întâlni oameni noi, oameni pe care nu îi cunoaştem, dar care ne pot schimba. Cred că fiecare lucru se întâmplă cu un anumit scop în viaţă, totul are un rol bine stabilit. Unele persoane vin şi pleacă. Unele poartă energii negative, altele pozitive, unii stau puţin, alţii stau mai mult, sau pentru totdeauna. Nu ar trebui să regretăm despărţirile, indiferent dacă am ţinut sau nu la o anumită persoană, indiferent de cât de mult am crezut, poate, într-o prietenie. Lucrurile se întâmplă fiindcă aşa trebuie să fie. Oricine lasă o anumită amprentă în persoana pe care o salută, începând cu privirea. Poate că unii ajung să te cunoască doar după ce ai plecat din viaţa lor, sau poate niciodată… Uneori ne este greu să renunţăm la persoane care ne-au umplut inima de fericire, la prieteniile în care am crezut, dar trebuie să acceptăm cu mintea limpede că orice despărţire trebuie să fie frumoasă, calmă, bazată pe iertare şi gânduri pozitive.  
 
Pare ciudat, dar îmi apreciez şi duşmanii (care, în general, au apărut din senin). Am mai scris despre acest lucru. Orice interacţiune cu celălalt ne modelează. Aşa ajungem să înţelegem cât de echilibraţi putem fi şi care sunt adevăratele noastre valori. Îmi place să cred că amprenta pe care o las eu este una frumoasă, indiferent dacă celălalt recunoaşte sau nu şi mă gândesc că oamenii puternici au ajuns puternici trecând prin momente dure. Ei au puterea să îşi creeze realitatea pe care şi-o doresc. Trebuie doar să ajungem la echilibru şi să înţelegem ce ne dorim.  
 
Trebuie să ne eliberăm mereu de trecut.  
 
Aşa că, dragul meu prieten, să nu te superi dacă vom păşi pe alte drumuri şi vom deschide alte uşi, totul are un sens şi fiecare trăieşte în realitatea celuilalt, atât cât trebuie. Tot ce pot să îţi doresc este gândul meu bun şi dorinţa să ai puterea şi certitudinea de a avea împrejur persoane pozitive, care îţi pot aduce adevărata fericire în viaţă.  
 
Şi da, hai să creăm lumi magice pentru noi şi pentru cei dragi!  
 
Referinţă Bibliografică:
ÎNCHIDEM ŞI DESCHIDEM UŞI / Aga Lucia Selenity : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1536, Anul V, 16 martie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Aga Lucia Selenity : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aga Lucia Selenity
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

TOP AUDIENȚĂ
POEZIE

TOP AUDIENȚĂ
SĂPTĂMÂNALĂ
POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!