CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Confluenţe Literare         Publicat în: Ediţia nr. 769 din 07 februarie 2013        Toate Articolele Autorului

Revista Confluenţe Literare - CONCURSUL RADAR DE MEDIA
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stimaţi prieteni,  
 
Începând cu data de 1 februarie 2013 s-a demarat votarea pentru „Selecţia Naţionala a Premiilor Online Radar de Media 2012”, care va continua până pe data de 15 februarie 2013. Publicaţia „Confluenţe Literare” a fost înscrisă la secţiunea „14” (CEA MAI CITITA REVISTA ONLINE), accesul putând să se facă direct prin link-ul:  
 
 
sau la nivel de rubrică:  
 
 
În urmă cu un an de zile publicaţia „Confluenţe Literare” a ajuns în faza finală şi a terminat în prima jumătate a celor mai citite reviste online. Ar fi un lucru frumos ca şi de data aceasta publicaţia „Confluenţe Literare” să intre în finala acestei competiţii.  
 
Vă mulţumim pentru susţinerea în această competiţie.  
 
Fondatori „Confluenţe Literare”  
 
Octavian LUPU  
George ROCA  
 
-----------  
 
confluente.ro - "Fii propriul tau editor!"  
Confluenţe Literare: www.confluente.ro  
Fii prieten cu noi pe Facebook: http://www.facebook.com/confluente.ro  
 
--------------------------------------------------------------  
 
Revista “CONFLUENŢE ROMÂNEŞTI” ne-a dat minunatul prilej, nouă cei care avem ca prieten condeiul, să ne cunoaştem, să legăm prietenii, să fim mai aproape unii de alţii în gând şi faptă, fiindcă am învăţat unii de la alţii din tainele seducătoare ale artei scrisului, ne-am îmbunătăţit stilul, modul de exprimare şi avem mândria ca aceste „odrasle” ale sufletului, păstrate în sertarul inimii, au trecut prin eter la mii şi mii de kilometri, au intrat în casele oamenilor, le-au devenit sfătuitori, le-au alintat durerile, le-au produs clipe de relaxare, i-au făcut pe cititori să se simtă şi domniile lor eroi de carte ... , şi aceasta datorită minunatului OM, neobositului redactor şi fondator, OCTAVIAN LUPU, care a ştiut să ne facă tovarăşi de drum, strădanie şi pasiune neţărmurită faţă de cultura românească pe care o promovează în cele patru colţuri ale globului ... cu dăruire şi pricepere, ocazie fericită de-ai mulţumi şi a-i spune: BRAVO MAESTRE! Să ne trăieşti. Revista să aibă viaţă lungă, cititori fideli şi autori pricepuţi, ataşaţi dragei dvs. publicaţii.  
 
Să auzim numai de bine!  
Cu stimă şi înaltă preţuire,  
 
Scriitor-compozitor,  
Marin Voican-Ghioroiu  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Revista Confluenţe Literare - CONCURSUL RADAR DE MEDIA / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 769, Anul III, 07 februarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!