CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Redactia > Arhiva > 2012 > Noiembrie > Ziua 05 > Articole: 7 
01. ELENA BUICĂ - SIMBIOZE LIRICE (VOL 1) – ANTOLOGIE DE POEZIE CONTEMPORANĂ, de Elena Buică, publicat în Ediţia nr. 675 din 05 noiembrie 2012
12. Material video LA PLECAREA POETULUI FLACĂRĂ, de Violeta Deminescu, publicat în Ediţia nr. 675 din 05 noiembrie 2012, cititori: 131, accesări: 140.
23. ASPECTE INEDITE ÎN POEZIA LUI STEJĂREL IONESCU, de Mihai Leonte, publicat în Ediţia nr. 675 din 05 noiembrie 2012
34. IN MEMORIAM – ÎMPLINIREA A 140 DE ANI DE LA NAŞTEREA ÎN VIAŢA CEA CEREASCĂ ŞI VEŞNICĂ A „CRĂIŞORULUI MUNŢILOR” – EROUL NAŢIONAL, LUPTĂTORUL ŞI PATRIOTUL ROMÂN AVRAM IANCU ... , de Stelian Gomboş, publicat în Ediţia nr. 675 din 05 noiembrie 2012
45. LOGOS ŞI EROS, de Ion Ionescu Bucovu, publicat în Ediţia nr. 675 din 05 noiembrie 2012
56. MIHAI BATOG-BUJENIŢĂ - FARMECUL TAINIC AL JOCURILOR DE CUVINTE, de Mihai Batog Bujeniţă, publicat în Ediţia nr. 675 din 05 noiembrie 2012
67. DOREL SCHOR - ZICERI (31/32) - NEDUMERIRI & MEMORIE SCURTĂ, de Dorel Schor, publicat în Ediţia nr. 675 din 05 noiembrie 2012

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!