CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Carti >  

O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ, ÎN COLECŢIA LIRIK A EDITURII ARMONII CULTURALE: ”ENEIDA FANTASMELOR” de MARINA RALUCA BACIU (Focşani)
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

În colecţia LIRIK a editurii ARMONII CULTURALE a apărut, de curând, ”ENEIDA FANTASMELOR” de MARINA RALUCA BACIU, o tânără poetă debutantă, de aproape 15 ani (n. 04.08.1998) .  

Notele de subsidiar existenţial – atent configurate, reflecţiile profunde asupra sensurilor vieţii şi, de ce nu, ale iubirii, vibrato-ul special, inocenţa cuceritoare, introspecţiile centrate pe avatarurile naturii umane, facilele transgresii ale stărilor, fac din profilul poetic al foarte tinerei debutante MARINA RALUCA BACIU – în continuă expansiune şi metamorfoza(n)tă autocunoaştere – unul promiţător (fără nicio umbră de îndoială). ENEIDA FANTASMELOR - prin rezonanţele seismice pe care le produce (la nivelul spiritului), prin briza de aer proaspăt pe care o aduce, prin (al)chimia spectrală a universului său de gând – nu poate fi privit ca un simplu volum de debut, ci ca pe o reconfirmare a faptului că poezia nu-şi va (re)cunoaşte niciodată vârsta şi nici nu va dori să-şi impună restricţii ori limite.” – GHEORGHE A. STROIA  
 
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, e-mail: geocosynus@gmail.com, web: www.armoniiculturale.ro  
 
ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT!  
 
În curând la Editura Armonii Culturale… Gabriel Dragnea (Bucureşti), Cristina Istrati (Bucureşti), Trandafir Sânpetru (Ialomiţa), Cristian Petru Bălan (Glen Ellyn, Chicago), Ioana Voicilă Dobre (Bucureşti), Emanoil Toma (Ploieşti), Lucia Silvia Podeanu (Novaci, Gorj), Florentina Danu (Braşov), Mihai Leonte (Moldova Nouă) şi multe alte noi apariţii editoriale!  
 
Editura Armonii Culturale  
 
Referinţă Bibliografică:
O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ, ÎN COLECŢIA LIRIK A EDITURII ARMONII CULTURALE: ”ENEIDA FANTASMELOR” de MARINA RALUCA BACIU (Focşani) / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 863, Anul III, 12 mai 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!