CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Civilizatie >  

Deja este prea mult !
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Deja este prea mult !!! Vă războiţi cu voi, vă duelaţi între voi... spre ce mergem?
Dragi români! Înţelepţii mei, muncitorii, frumoşii, răbdătorii mei, războinicilor dragi, luptători cu morile de vânt ... si Doamne câte aş mai adăuga... dar vi-i răbdarea pusă rău la încercare... Ṣtiu şi mă doare... Uite vă dau eu :
viaţa mea, nervii mei, timpul meu, orice doriti si as putea eu... descarcati-va oful inimii pe mine, eu mai pot duce !
M-au întărit zările străine... am văzut bogaţi nefericiţi si belşug şi detaşare fără gram de bucurie...
Suntem unici, suntem ca nimeni mai muncitori, mai calmi, mai tari, mai inventivi, mai pricepuţi la toate! De aceea vă rog, vă implor - veniţi la mine, orice aţi avea de reproşat, de strigat, de războit... adun eu totul, le contorizez, le şi ,,îndosariez” dar promit să le transform în putere... înzecită, înmiită ... fac zi şi noapte pâinea noastră, treier, ar, coc...toate fântânile le sleiesc... cu mâinile, cu gândul, cu sufletul, cu inima... şi dacă apoi mă sfârşesc nu-i bai, eu aşa vă iubesc că va fi o cinste şi o onoare să muncesc zi-lumină pentru toti, fără răsplată ...
Dar Doamne, ce răsplată mai mare decât să vă văd acasă pe toţi, uniţi, adunaţi aici unde oricum vă este mereu gândul, dorul, dragul... în jurul mesei rotunde, în jurul pâinii aburinde, cu ochii lucindu-vă de drag de cel de-alaturi, de sete de viaţă...
Dumneavoastra sunteţi bogăţia mea, mândria mea, viaţa mea, patria mea...!
 

Referinţă Bibliografică:
Deja este prea mult ! / Lia Zidaru : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1304, Anul IV, 27 iulie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Lia Zidaru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Lia Zidaru
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!