CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

George ROCA prezintă: SĂ O AJUTĂM PE DOAMNA GABRIELA TUDORACHE-DUMITRU SĂ VADĂ... George ROCA prezintă: SĂ O AJUTĂM PE DOAMNA GABRIELA TUDORACHE-DUMITRU SĂ VADĂ...
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Povestea mea 
  
Bună ziua tuturor ! 
  
Mă numesc Gabriela Tudorache-Dumitru, am 42 de ani, sunt căsătorită şi am doi copii minunaţi. Povestea mea a început în 2007, când am avut primele semne de vedere înceţoşată la ochiul drept şi dureri puternice de cap. După consultul oftalmologic, medicul mi-a spus că este vorbe despre o decolorare papilară care are cauze neurologice. 
  
Am fost sfătuita să merg la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti la doamna doctor Roşca Tatiana, medic primar neurochirurg cu specializare în oftalmologie, care m-a diagnosticat greşit cu sindrom antifosfolipidic şi toxoplasma (un mic animăluţ) cum spunea dumneaei... 
  
Am urmat tratament cu antiinflamatoare şi antibiotice aproximativ 2 ani, timp în care mă simţeam din ce în ce mai rău, iar în cele din urmă mi-a spus sec şi fără nicio remuşcare: „Ia mai mergi şi la tine la Ploieşti... ce acolo nu sunt medici!?” Am venit acasă, am plâns, m-am rugat la Dumnezeu şi am început să caut pe internet şi alte informaţii despre presupusul meu diagnostic. 
  
Rugămintea mi-a fost ascultată şi am găsit medicul de care aveam nevoie, doamna dr. Mazilu Adina , medic endocrinolog , pentru care am un deosebit respect şi căruia ţin să-i mulţumesc din suflet. În urma analizelor făcute s-a confirmat că diagnosticul anterior era total greşit, recomandarea doamnei doctor fiind un RMN cranian.  
  
Rezultatul: Leziune nodulară de clinoida anterioară dreapta extinsă pe teaca nervului optic compatibilă cu meningiom, dimensiuni 7/6 mm. 
  
Am rugat-o pe doamna doctor să-mi explice ce înseamnă acest meningiom şi mi-a spus că este o formaţiune tumorală benignă care strangulează nervul optic, creşte în fiecare an aproximativ 2-3 mm, în final ducând la orbire şi că trebuie operată cât mai repede. Din păcate la noi în ţară nu există aparatura necesară pentru o astfel de operaţie, iar costurile în străinătate sunt foarte mari. 
  
Şocul a fost foarte mare, gândul că o să orbesc şi o să fiu o povară pentru familia mea este copleşitor! Nu pot descrie în cuvinte ce poţi simţi când primeşti o asemenea veste. Doamna doctor m-a încurajat, mi-a spus că mă ajută să găsim medicul potrivit pentru operaţie. La îndrumarea dânsei am mers şi la Spitalul Euroclinic la domnul dr. Stoica Sergiu care mi-a spus că trebuie să repet RMN-ul. în urma căruia s-a văzut că tumoarea a crescut 9/7 mm , câmpul vizual arătând că vederea la ochiul drept s-a deteriorat cu 81%. 
  
Concluzia: 
  
Operaţia nu se poate face în ţară, confirmare pe care am primit-o ulterior şi de la domnul dr. Năstase de la Spitalul Militar , dar care mi-a spus că operaţia se poate face cu riscuri minime în Germania la clinica de neurochirurgie INI din Hanovra, recomandându-l cu căldură pe Prof. Dr. Fahlbusch. 
  
Am trimis toate investigaţiile medicale la această clinică şi am primit acceptul domnului profesor pentru operaţie, dar cu condiţia să mă operez cât mai repede, altfel şansele pentru reuşită sunt foarte reduse. Operaţia este programată pentru luna iulie 2012, costurile acesteia fiind de 35.000 EUR (doar operaţia fără cazare).  
  
Problema este că în plus faţă de operaţie, trebuie să mai stau minimum 20 de zile acolo la Hanovra, pentru a merge regulat la controale. 
  
Din păcate această sumă este imensă pentru noi şi facem apel la ajutorul celor care ne pot ajuta cu donaţii oricât de mici şi care pot da informaţia mai departe la companii care au posibilitatea să ne sprijine. 
  
Mulţumesc din inimă tuturor! 
  
Gabriela Tudorache-Dumitru 
  
Ploieşti, Februarie 2012 
  
Afişez mai jos următoarele conturi: 
  
BRD – Ploieşti, Str. Bahluiului , nr. 16 
  
RO49BRDE300SV90134183000 (RON) 
  
RO37BRDE300SV90134423000 (EUR) 
  
SWIFT : BRDE RO BU 
  
BCR – Ploiesti, Str. Mărăşeşti , nr. 185 
  
RO87RNCB0623123175680001 (RON) 
  
RO60RNCB0623123175680002 (EUR) 
  
SWIFT : RNCB RO BU 
  
BT – Banca Transilvania – Ploiesti,  
  
Str. Valeni , nr. 18 , Sucursala AG 9 Mai 
  
RO07 BTRL 0300 1201 F865 57XX (RON) 
  
RO79 BTRL 0300 4201 F865 57XX (EUR) 
  
SWIFT : BTRL RO 22 PHA 
  
Gabriela Tudorache – CNP 2690531296738 
  
Daca doriti sa ma contactaţi, mă puteţi suna la numerele de telefon:  
  
MOB - 0724342082 
  
FIX - 0244582978 
  
sau îmi puteţi scrie pe adresa de mail: 
  
dumitru_gabriela31@yahoo.com 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
George ROCA prezintă: SĂ O AJUTĂM PE DOAMNA GABRIELA TUDORACHE-DUMITRU SĂ VADĂ... George ROCA prezintă: SĂ O AJUTĂM PE DOAMNA GABRIELA TUDORACHE-DUMITRU SĂ VADĂ... / George Roca : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 419, Anul II, 23 februarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 George Roca : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de George Roca
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!