CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Confluenţe Literare         Publicat în: Ediţia nr. 1187 din 01 aprilie 2014        Toate Articolele Autorului

Selene Expandable Space Orbital Settlement
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Suntem un grup de şase elevi în clasa a XI-a la Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu” şi vă contactăm deoarece anul acesta, în cadrul concursului NASA Ames Space Settlement Design Contest 2014, proiectul nostru, “Selene Expandable Space Orbital Settlement” a obţinut Premiul I.

Menţionăm că la acest concurs cu participare internaţională au fost trimise peste 800 de lucrări. La adresa link-ului următor puteţi găsi atât informaţii despre concurs, cât şi câştigătorii de anul acesta: http://settlement.arc.nasa.gov/Contest/. Mai jos este link-ul către lucrarea noastră: www.selenespacesettlement.com.  

În urma rezultatului obţinut, suntem invitaţi să participăm la ISDC 2014 (Conferinţa Internaţională pentru Dezvoltare Aerospaţială) care va avea loc între 14 şi 18 mai 2014 în Los Angeles, California. Întrucât suntem cu toţii pasionaţi de acestdomeniu, ne-am dori foarte mult să avem şansa de a participa la aceastăconferinţă. Din păcate, liceul nu ne poate pune la dispoziţie fonduripentru achitarea taxelor de transport şi cazare. În aceste condiţii,suntem nevoiţi să apelăm la sponsorizări.  

Vă scriem această cerere în vederea obţinerii unui sprijin financiar sub forma unei sponsorizări, pentru a putea acoperi măcar parţial costurile deplasării. În condiţiile în care costurile sunt destul de ridicate, orice contribuţie este bine-venită.  

Am aprecia un răspuns pânăîndata de 25 aprilie, pe mail sau la telefon: 0732 639 637 (Călin), selenespacesettlement@yahoo.com.

Mulţumim anticipat!

Cu respect,  

Echipa Selene:

Ana-Cosmina Popescu

Andrei Tache-Codreanu

Arthur Mihai Niculae

Călin Constantin Segărceanu

Deniz Günşahin

Ştefan Iov
 

 

26.03.2014  

Bucureşti  

 
Referinţă Bibliografică:
Selene Expandable Space Orbital Settlement / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1187, Anul IV, 01 aprilie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!